top of page

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

De meeste producten die aangeboden worden op de website van Brocanterie De Klok kunnen zonder probleem verzonden worden met Bpost of met een koerierdienst. 

Prijzen daarvan zijn afhankelijk van gewicht en afmetingen van het product.

Kijk even in de product pagina om de juiste verzendkosten te berekenen.
Bij twijfel mag u ons zeker contacteren via mail  of telefoon. Kijk daarvoor naar de contactgegevens op onze site.

Het is zeker mogelijk om tijdens de openingsuren van de winkel uw bestelling af te halen. Onze winkel vindt u in de Rechtestraat 36, Lier.
Openingsuren van de winkel vindt u op onze website.

Eventueel kan u ook telefonisch een afspraak maken om bepaalde bestellingen af te halen.

Kan ik een aangekocht product terugbrengen?

Brocanterie De Klok kan de aangekochte goederen niet retourneren nadat u betaald hebt. Elk stuk is uniek en kan niet vervangen worden door een ander exemplaar. Bij betaling aanvaardt de koper (m/v) de staat van het object waarin het zich bevindt en gaat hij/zij ook akkoord met deze voorwaarden.

En uw privacy?

Wij benadrukken dat wij uw privacy zeer belangrijk vinden en dat we zorgvuldig omspringen met uw gegevens.

Wanneer u iets bestelt op onze website, dan vragen we u om bepaalde persoonlijke gegevens in te vullen. 

Daarmee bedoelen we de informatie die u invult over uzelf, zoals uw naam, e-mailadres, telefoonnummer, producten die u hebt gekocht of bijkomende mails die u ons stuurde. Door het verstrekken van uw persoonsgegevens verklaart u kennis te hebben genomen van dit Privacybeleid en gaat u er uitdrukkelijk mee akkoord.

 

Wie verwerkt mijn persoonsgegevens?

AnnaDomino CommV (‘Brocanterie De Klok’), gevestigd Ogezlaan 45, 2500 Lier is verantwoordelijk voor de verwerking van de gegevens zoals aangegeven in dit Privacybeleid.

Wanneer is dit Privacybeleid van toepassing?

Dit Privacybeleid is van toepassing op alle persoonsgegevens die ‘Brocanterie de Klok’ verwerkt van iedereen die contact heeft (gehad) met ‘Brocanterie de Klok’, zoals bezoekers en klanten.

Welke gegevens van u verwerken wij en hoelang worden deze bewaard?

Wanneer u iets bestelt, hebben wij bepaalde gegevens nodig om uw bestelling in orde te kunnen maken en u op de hoogte te houden van uw bestelling. Hiervoor hebben wij uw naam, e-mailadres, bezorgadres(sen), betaalgegevens en telefoonnummer nodig.

Op grond van de wet moeten wij de gegevens gerelateerd aan uw bestellingen 7 jaar bewaren.

In uw persoonlijke account bewaren we uw naam, bezorgadres(sen), woonadres, telefoonnummer, geboortedatum (indien opgegeven), betaalgegevens, cadeaubonnen. Ook uw bestelgeschiedenis en afleveropties worden op deze manier in uw account bewaard. Zo kunnen wij u nog beter van dienst zijn bij een volgende bestelling of contact.

Als u zich na 7 jaar niet meer bij ons  hebt aangemeld, verwijderen we al uw gegevens. Daarnaast kan u ons een eenvoudig verzoek sturen om uw gegevens op elk moment te verwijderen in uw account.
 

Waarvoor gebruiken wij uw gegevens?

We gebruiken deze gegevens om u op een kwalitatieve manier onze diensten te kunnen aanbieden en u te herkennen als geregistreerde gebruiker. Daarnaast houden we u op de hoogte van ons aanbod. Op die manier kunnen we gepersonaliseerde inhoud tonen en onze diensten analyseren en verbeteren.

Wij verkopen in geen geval uw persoonsgegevens aan derde partijen.

Persoonlijke gegevens die wij van derden krijgen

Wanneer u via uw account van een sociaal medium inlogt op onze diensten, dan stemt u ermee in dat dit sociaal medium uw persoonlijke gegevens met ons deelt. Dat gaat om gegevens zoals naam, e-mailadres, geboortedatum, geslacht, woonplaats en eventueel ook gegevens met betrekking tot uw gedrag op sociale netwerksites. U kan de deelmogelijkheden van uw persoonlijke gegevens aanpassen of beheren via de instellingen van die sociale netwerksites.

 

Laatste update van deze privacyverklaring

Indien nodig zullen wij onze privacyverklaring bijwerken naar aanleiding van gewijzigde diensten, feedback van klanten of wijzigingen in de privacywetgeving.


Laatste update: augustus 2021

bottom of page