top of page

wij kopen

WIJ KOPEN AAN 

 

Hebt u iets te koop, dan kan u ons vrijblijvend contacteren. Wij zijn immers steeds op zoek naar originele items. Dat kunnen individuele objecten zijn, verzamelingen, of inboedels. Het hoeft niet noodzakelijk antiek te zijn, maar leuke woonaccessoires met een vleugje retro, voorwerpen met een doorleefd of authentiek karakter, boeken, LP"s, ... Wenst u de goederen direct te verkopen, dan betalen wij u in cash of met overschrijving het overeengekomen bedrag.

 

 

WIJ NEMEN IN CONSIGNATIE

 

Een andere optie is om voorwerpen in consignatie te nemen. Dat wil zeggen wij nemen de voorwerpen bij ons in stock en verkopen voor u de voorwerpen in onze winkel of via de eigen webwinkel. We doen dit om voor u de verkoopprijs te maximaliseren. Dat is goed voor u. Wij nemen op de verkoopprijs een commissie (%). Wij maken met u een consignatieovereenkomst en inventariseren nauwkeurig de ingebrachte voorwerpen (beschrijving, foto’s). Wij houden u regelmatig op de hoogte van de evoluties en betalen bij verkoop met overschrijving of cash. Deze optie is geschikt als u de tijd heeft langer te wachten. Voordeel voor u is dat u evenwel een hogere prijs krijgt voor het artikel.

 

 

TAXATIE

 

Wenst u de waarde te kennen van uw objecten? Wil u ondersteuning om bij verdeling van een erfenis een waardebepaling van de inboedel te maken. Wij helpen u graag bij de prijsindicatie. Neem met ons contact op, we zijn u graag van dienst.

 

ZOEKT U IETS?

 

Bent u zelf naar iets op zoek, signaleer het ons. We kijken graag samen met u mee uit.

Hebt u een vraag in verband met onze webwinkel? Bel ons op 0495/294851 of stuur ons een e-mail via de contactpagina. Neem met ons contact op, we zijn u graag van dienst.

Foto van schilderij met vrouw
bottom of page